Boosta självkänslan – få ny energi

Det finns många små sätt att gå tillväga för att boosta självkänslan. Människor lever idag i ett samhälle där fokus ligger väldigt mycket på utseendet och även om du kanske inte håller med, så är det lätt att dras med i det som råder. Om du känner dig snygg och fräsch så kommer du också att utstråla en annan energi. Du kanske vågar bli mer framåt på arbetet, tala med den snygga personen på fiket eller hålla i presentationen i skolan på ett helt annat sätt.

Ett smart och väldigt enkelt sätt att snabbt förbättra ditt utseende är genom att använda dig av en tandblekning. Tandblekning är idag otroligt populärt och går att göra hos tandläkaren såväl som i ditt eget hem. Vill du använda tandblekning för hemmabruk så kan du beställa det här via nätet och på leverans direkt hem till brevlådan. Hos en tandläkare tar processen oftast längre tid och kostar dessutom mer pengar. Kom ihåg att följa instruktionerna på förpackningen noga. På så sätt kan du försäkra dig om att du får ett snyggt och hållbart resultat som får dig att känna dig som ny igen.

tandblekningHur funkar det?

Tandblekning i hemmet är väldigt enkelt och du behöver inte ha några förkunskaper för att lyckas. Majoriteten av alla tandblekningar går ut på att du fyller en skena med tandblekningsmedel och sedan fäster den mot dina tänder. Detta kan dock variera kraftigt beroende på varumärke och produkt och detsamma gäller för verkningstiden. Se till att du läser igenom beskrivningen innan du gör ditt val. På så sätt kan du hitta en tandblekning som passar in för precis ditt ändamål. Det är inte kul att vilja ha vita tänder till kvällens fest och sedan märka att tandblekningen behöver utföras minst fyra gånger för synligt resultat.

Andra sätt att förändra utseendet snabbt

Om du inte har möjlighet eller lust med tandblekning kan du fortfarande förbättra självkänslan med små, enkla metoder. Här nedan hittar du en lista på de bästa sätten för snabb uppfräschning.

  • Skaffa dig en ny frisyr eller färga håret
  • Ta dig en tur till solariet eller använd spraytan för en fräschare look
  • Gör en skönhetsbehandling, t.ex. ansiktsbehandling, botox eller Dermapen
  • Gör en helkroppsbehandling i hemmet – duscha, peela, noppa, raka, klippa, måla naglar