Utvecklas med coachning!

Det är väldigt viktigt att du kan ta hand om dig själv. Att må bra innefattar många bitar i ditt livspussel. Du kanske är väldigt aktiv och framåt på ditt jobb med högt uppsatta mål. Det är jättebra så länge du är nöjd och känner att du även har en meningsfull fritid med plats för avkoppling. Ibland kanske det ändå känns som att det fattas något viktigt i ditt liv. Möjligen känns det tomt och meningslöst. Kanske skulle du behöva någon sorts vägledning för att helheten ska bli gynnsam för hela dig.

”Vad har du för mål? Är det stort eller smått? Vet du vad du vill? Ingen fråga eller tanke är för liten eller konstig för en livscoach.”

Att välja att få hjälp av en livscoach kan bli en riktigt bra vändning i något som känns motigt.

De dömer aldrig, de ställer frågor som du ibland kanske behöver tänka till på.

Vad har du för mål? Är det stort eller smått? Vet du vad du vill? Ingen fråga eller tanke är för liten eller konstig för en livscoach. I samtalen med coachen kan flera frågor och tankar dyka upp. Tala gärna om det för henne/honom. Ibland behövs det ganska lite för att känna att det går att ändra på vissa saker i livet.

Innan mötet med livscoachen

När du har bestämt dig för vilken livscoach du vill ha som bollplank kan det vara bra att skriva ner punkter. Det för att du ska ha stöd för minnet. Tänk gärna brett och ur ditt livs olika delar. Familj, jobb, vänner, hälsa, fritid och ekonomi är grundstenarna. Utifrån dem kan du sedan ställa dig frågor och ta upp dem med coachen. Han eller hon har tystnadsplikt och hjälper dig att se på de olika bitarna utifrån dina förutsättningar.

Det finns mycket att vinna på att se över vad du önskar och vill.

Chansen till ett skönare liv finns!