Hela dig i ett spabad

Stress, måsten, sorg och ilska må tära på dig under livets gång, men det finns sätt att hantera dem och skaka av dem. Ett sätt är att helt enkelt krypa ned i ett skönt spabad och bara vara… Vatten har en helande kraft som kan skänka mer än man kan tro.

Ett spabad kan installeras både utomhus och inomhus. Spabad från Viskan Spa är för inomhusbruk så att du kan njuta av helande kraft året runt. Tänd ljus, sätt på massagestrålarna och eventuell musik och luta dig tillbaka. Med ett spabad behöver du ingen healer.

blå droppeVatten helar och renar

Det fina med vatten är att det inte bara är något nödvändigt för oss alla. Vi består till 65 % av vatten och kan inte leva om vi inte får i oss det dagligen. Vatten är dessutom något som renar och helar, enligt många troende. Redan från det vi är små kommer vi i kontakt med vatten, till och med innan vi föds. Efter födseln är dopet den andra stora händelsen som involverar vatten. Med det sagt är vatten livets viktigaste ämne.

Hälsofrämjande

  • Att bada spabad gynnar din hälsa. Det är inte bara skönt att koppla av i bubblande vatten utan även ett bra sätt för musklerna att slappna av och bli rejält genomknådade.
  • Ett spabad kan vara en bra investering eftersom du slipper slänga ut kontinuerliga pengar på massage på salong. Unna dig istället ett bad i hemmets lugna vrå och få en omgång när helst du vill.
  • Du slipper bege dig ut när det är mörkt och grått eller snömodd, utan kan istället stanna hemma i lugn och ro.

 Massagestrålarnas kraft

Ett spabad är utrustat med munstycken som avger massagestrålar när vattnet strilar ut ur dem. Olika modeller har fler eller färre munstycken, satta på olika ställen som sedan ger en skräddarsydd massage på exakt de ömma punkter på kroppen du vill åt. En del spabad kan även specialtillverkas utefter kundens behov. Baden har sittplatserna gjorda på det sätt att du samtidigt sitter bekvämt när du masseras. Ett perfekt sätt att få vattnets helande kraft och massagestrålarnas styrka i samma paket.