Synderna som finns runt om oss

I dagens samhälle finns där flertalet synder vi möter varje dag, de sju dödssynderna är de vanligaste att vi stöter på och genom utveckling av IT har vi nått nya höjder av synder. På Facebook utsätts vi för det var dag.

1 Lust. Att lägga till så många vänner som möjligt kan uppfattas som desperat. Lär känna folk först. Låt de bli vänner med dig. 2 Frosseri. Många företag skaffar för många konton på olika sociala platser. Det kan bli kontraproduktivt. Välj istället platser med omsorg där dina kunder/kontakter finns. 3 Girighet. Om man bara försöker sälja, ser vännerna igenom det. Om du ligger lite lågt i början kommer det leda till resultat sen. 4 Lättja. Det är lätt att komma igång med sociala medier men en långsiktig strategi kräver närvaro regelbundet. 5 Vrede. Undvik att lägga kraft på att bemöta negativ kritik som dyker upp. Satsa på att bemöta befogade invändningar. 6 Avundsjuka. Försök inte att härma andra famgångsrika företag/personer utan fokusera på det du har att erbjuda. 7 Högmod. Prata inte om dig själv för mycket. Lyssna istället. Det är så du får värdefull information.

Flera typer av synder

Flera typer av synder som vi utsätts för är spel, att spela om pengar är en klar synd och den har vi enklare till att utnyttja då det finns casino online idag. Istället för att öppet visa att man spelar så är det idag möjligt att göra det i smyg på Internet. Att som kristen kontrollera sig själv kan vara svårt då frestelsen finns runt hörnet.